You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 108 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: Search [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

Search found 4 matches
Author Message
Topic: Inconsistent problem after installs
the_dingman

Replies: 6
Views: 6009

PostForum: Installation for Newbies   Posted: Mon Jun 25, 2007 8:37 am   Subject: Inconsistent problem after installs
Is there a way to fix this?

I've got the second site on a second domain, forwarding to the subdirectory on the first site.

Is there a way to change the settings for the cookies to take care of t ...
Topic: Inconsistent problem after installs
the_dingman

Replies: 6
Views: 6009

PostForum: Installation for Newbies   Posted: Sun Jun 24, 2007 8:16 pm   Subject: Inconsistent problem after installs
It's frustrating... because I've used the same files for all three sites... Only modifying the database information...

I've dropped the 3rd site completely...

I'm still having problems with my ...
Topic: Inconsistent problem after installs
the_dingman

Replies: 6
Views: 6009

PostForum: Installation for Newbies   Posted: Sun Jun 24, 2007 6:14 pm   Subject: Inconsistent problem after installs
no, they are both on separate databases, with unique names, user IDs and passwords.
Topic: Inconsistent problem after installs
the_dingman

Replies: 6
Views: 6009

PostForum: Installation for Newbies   Posted: Sun Jun 24, 2007 3:01 pm   Subject: Inconsistent problem after installs
Ok, I'm very new to this, and I've had some luck, but seem to have problems I have not seen here...

I've been playing around with phpnuke 7.9, and so far have set up three different sites from the ...
 

 Jump to:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.106 Seconds - 192 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::