You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 313 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - 7.7 patched 3.0: Idea for fix somes errors in javascript.php [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
nextor
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 06, 2005
Posts: 2


PostPosted: Mon Jun 06, 2005 9:06 am Reply with quoteBack to top

Exemple:
( Warning: in_array(): Wrong datatype for second argument in .../includes/javascript.php on line ... )

(For PhpNuke 7.7 patched 3.0)

Find in includes/javascript.php:

$nowysig[] = $gotmodules[title];

And replace to:

if(is_array($nowysig)) {

array_push($nowysig, $gotmodules[title]);
} else {
$nowysig = array($gotmodules[title]);
}


Find this:

while ($gotmodules = $db->sql_fetchrow($getwysigmodules)) {
if(is_array($nowysig)) {
array_push($nowysig, $gotmodules[title]);
} else {
$nowysig = array($gotmodules[title]);
}
}

And Add after:

if(!is_array($nowysig)) { $nowysig = array(''); }

it's ok or a bad idea ?
Need your comments ...
Find all posts by nextorView user's profileSend private message
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Mon Jun 06, 2005 11:54 am Reply with quoteBack to top

Looks like a very good idea

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
CaptDD
Corporal
Corporal


Joined: Jan 02, 2005
Posts: 51

Location: Manistee, MI, USA

PostPosted: Tue Jun 07, 2005 4:32 am Reply with quoteBack to top

Worked for me, Thanks.

_________________
Image

Last edited by CaptDD on Fri Jul 22, 2005 7:30 am; edited 1 time in total
Find all posts by CaptDDView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressMSN Messenger
PE
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 23, 2005
Posts: 4


PostPosted: Thu Jun 23, 2005 2:52 am Reply with quoteBack to top

It works great. Finally the error have gone away! Very Happy
But I can't activate the WYSIWYG editor anyway...

Thanks a lot,
PE
Find all posts by PEView user's profileSend private message
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Thu Jun 23, 2005 4:53 am Reply with quoteBack to top

I'm pretty sure the Patched files have added these changes. If not, message chatserv

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
PE
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 23, 2005
Posts: 4


PostPosted: Wed Jun 29, 2005 2:10 am Reply with quoteBack to top

Now that I've finally activate the WYSIWYG editor I can't deactivate it. Very Happy
Anyone have a clue how to do this?
And it's suposed to be to versions of the editor, advanced and simple, right, but I only see only one no matter the options that I put in the config.php file...

Thanks a lot,
PE
Find all posts by PEView user's profileSend private message
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Wed Jun 29, 2005 9:34 am Reply with quoteBack to top

This tweak will allow you to select which modules have the WYSIWYG editor.

http://www.nukefixes.com/ftopic-1386-days0-orderasc-15.html#4973

I don't know why you don't see the advanced one vs the simple one.

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
PE
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 23, 2005
Posts: 4


PostPosted: Thu Jun 30, 2005 2:02 am Reply with quoteBack to top

This is the most starnge thing.

I have the WYSIWYG editor functioning, but I was not able to choose the modules that it is present. I was activated in all modules dispite the action / deactivation over the lamp image. In the same way the lamp, dispite the editor was active by default, was always turned of.

Now with this patch the lamp change to on / off when I activate / deactive the WYSIWYG editor but... the editor dispite of being active in some modules, I can only get the simple text box.

The only thing that I have made, because all the code was equal to my files, was the BD fields. I didn0t have in the $prefix(nuke)_modules table the wysiwyg_status field.

But now I don't have the editor no matter I activate or not!!!

Thanks a lot,
PE
Find all posts by PEView user's profileSend private message
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Thu Jun 30, 2005 3:57 am Reply with quoteBack to top

Very odd, I've not seen this problem before. Undo the tweak for now.

If nothing changes, you may need to use a clean version of 7.7 + Patched files again.

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
PE
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 23, 2005
Posts: 4


PostPosted: Thu Jun 30, 2005 4:39 am Reply with quoteBack to top

This is some kind of... I really don't know...

If I delete the DB field on the nuke_modules table called wysiwyg_status, I get the editor always activated (for all the modules and I can only deactivate it put a 0 in the advanced_editor variable on the config.php file).

If I put it there, I can "activate" the editor module by module, but when I go to the module that I've activa the editor, I only get the simple text box...

Seems to me that it must be some code problem in the javasript.php file or something like that, but the code is 100% equal of the forum post that you send before...

Very strange, but thanks a lot for the help!
PE
Find all posts by PEView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.039 Seconds - 226 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::