You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 281 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - I'm getting this error when posting replys/topics [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
musicc
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: May 05, 2003
Posts: 23


PostPosted: Thu Jul 08, 2004 12:35 pm Reply with quoteBack to top

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 275
File : /home/dh2356/includes/emailer.php
Find all posts by musiccView user's profileSend private messageVisit poster's website
luchtzak
Support Mod
Support Mod


Joined: Mar 19, 2003
Posts: 308


PostPosted: Sat Jul 10, 2004 2:56 pm Reply with quoteBack to top

Does your mailserver on the server runs properly? I think that's the reason why you get these errors.

_________________
Luchtzak Aviation - Snookerforum Belgium
Find all posts by luchtzakView user's profileSend private messageVisit poster's website
dotcomUNDERGROUND
Lieutenant
Lieutenant


Joined: Jul 18, 2003
Posts: 180


PostPosted: Sun Aug 01, 2004 4:00 pm Reply with quoteBack to top

try switching to sendmail if yu were using smtp

or in case you were using smtp, either try to chk if smtp working properly or switch to smtp

that might solve i guess

_________________
[ Bangla Music | Web Hosting Bangladesh | Domain Registration Bangladesh ]
Find all posts by dotcomUNDERGROUNDView user's profileSend private messageVisit poster's website
GJSchaller
Corporal
Corporal


Joined: Aug 05, 2004
Posts: 62

Location: Valhalla, NY, USA

PostPosted: Fri Feb 18, 2005 1:46 pm Reply with quoteBack to top

I'm getting the same error on my site - it looks like any time someone responds to a forum post that notifies someone, the outgoing email triggers the error.

The error is identical (except for the dir. abouve includes, of course). I am running uke 7.5 w/ phpBB2011. The posts still go through (sometimes more than once), but the error is confusing my users.

I've found a few references to this, but not any fixes... can anyone pin down the exact cause and / or solution to this?

Guessing from the dates on these posts, this is a recurring issue.

_________________
Geoffrey Schaller
Knight Realms, Technical Officer
http://www.knightrealms.com
Find all posts by GJSchallerView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
wtwolf6
Corporal
Corporal


Joined: Aug 09, 2004
Posts: 63

Location: New MExico

PostPosted: Mon May 02, 2005 7:52 am Reply with quoteBack to top

I also have the problem, email is sent like it is supposed to be when registration new pms etc, but when some one wants to be notified of a new reply etc, it doesnt send the email out, i believe it is the same for this site because i never receive reply to my posts, i use nuke 7.2, phpbb 10, everything else works fine when i go to smtp it works fine ecept for forums replys it give me the error in my emailer.php file, whats up wit this?
Find all posts by wtwolf6View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
wtwolf6
Corporal
Corporal


Joined: Aug 09, 2004
Posts: 63

Location: New MExico

PostPosted: Sun May 08, 2005 7:46 am Reply with quoteBack to top

Bump,


Anyone have a nswer yet?
Find all posts by wtwolf6View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
wtwolf6
Corporal
Corporal


Joined: Aug 09, 2004
Posts: 63

Location: New MExico

PostPosted: Thu May 12, 2005 3:50 pm Reply with quoteBack to top

bump again
Find all posts by wtwolf6View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
Xyberian
Colonel
Colonel


Joined: Mar 14, 2004
Posts: 1939

Location: Behind you

PostPosted: Thu May 12, 2005 4:20 pm Reply with quoteBack to top

wtwolf6 wrote:
bump again
1)Turn off your option to send email by independent mail account in your Forum Admin CP. 2)check your sendmail by typing the following commands in your UNIX terminal or windows command window:

Code:
YOUR-PROMPT>telnet your-emailserver.com 25 <enter>

Then, your email server will reply. When your email server replies as sendmail or ther ESMTP severs, it works fine.

If your email server does not reply to your direct access on port 25 (sendmail or esmtp), then you don't have sendmail server.

Good Luck.

_________________
Home of the Enterprise PHP-NUKE
Find all posts by XyberianView user's profileSend private messageVisit poster's website
wtwolf6
Corporal
Corporal


Joined: Aug 09, 2004
Posts: 63

Location: New MExico

PostPosted: Sun May 15, 2005 1:53 pm Reply with quoteBack to top

220 smtp005.bizmail.sc5.yahoo.com ESMTP

got that back
the email server works fine it sends emails on new pms and new registers and password reminders and resets but not the topic reply notification, i really need to get this fixed and have no idea whats causing it it has happend with the nuke since i installed it, im running nuke 7.2 no patches etc installed, only sentinal, and the forums is 2.0.7 with version 2.0.4 of PHP-Nuke Port. any ideas or anything that might get this going?
Find all posts by wtwolf6View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
Xyberian
Colonel
Colonel


Joined: Mar 14, 2004
Posts: 1939

Location: Behind you

PostPosted: Sun May 15, 2005 6:57 pm Reply with quoteBack to top

Turn on 'topic reply notification' switch to ON in Forum profile and Forum Admin CP.

_________________
Home of the Enterprise PHP-NUKE
Find all posts by XyberianView user's profileSend private messageVisit poster's website
wtwolf6
Corporal
Corporal


Joined: Aug 09, 2004
Posts: 63

Location: New MExico

PostPosted: Sun May 15, 2005 7:58 pm Reply with quoteBack to top

Are you saying I need to change the topic reply for all users? And Everything in the admin panel is set for users email etc. so theres no problems there.
Find all posts by wtwolf6View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
NeapolitanWorld
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Apr 22, 2006
Posts: 6


PostPosted: Tue Sep 23, 2008 5:15 am Reply with quoteBack to top

I have a similar problem and I have turned on Notification option and tested to see if I'm sending mail. I'm sending ok and the forum is working, except the error message:

Code:
message_die(GENERAL_ERROR, 'Unable to update config table', '', __LINE__, __FILE__, $sql); } $board_config['sendmail_fix'] = 1; $result = @mail($to, $this->subject, preg_replace("#(?msg), $this->extra_headers); } } // Did it work? if (!$result) { message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->use_smtp) ? 'SMTP' : 'PHP') . ' :: ' . $result, '', __LINE__, __FILE__); } return true; } // Encodes the given string for proper display for this encoding ... nabbed // from php.net and modified. There is an alternative encoding method which // may produce lesd output but it's questionable as to its worth in this // scenario IMO function encode($str) { if ($this->encoding == '') { return $str; } // define start delimimter, end delimiter and spacer $end = "?="; $start = "=?$this->encoding?B?"; $spacer = "$end\r\n $start"; // determine length of encoded text within chunks and ensure length is even $length = 75 - strlen($start) - strlen($end); $length = floor($length / 2) * 2; // encode the string and split it into chunks with spacers after each chunk $str = chunk_split(base64_encode($str), $length, $spacer); // remove trailing spacer and add start and end delimiters $str = preg_replace('#' . phpbb_preg_quote($spacer, '#') . '$#', '', $str); return $start . $str . $end; } // // Attach files via MIME. // function attachFile($filename, $mimetype = "application/octet-stream", $szFromAddress, $szFilenameToDisplay) { global $lang; $mime_boundary = "--==================_846811060==_";


Thats about a quarter of it, there is more but I can not post it all. Any ideas?

jc
Find all posts by NeapolitanWorldView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.043 Seconds - 245 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::