You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 321 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Moved over my phpnuke installation [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
Vilkku
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Aug 22, 2005
Posts: 20


PostPosted: Sat Sep 02, 2006 10:25 am Reply with quoteBack to top

Hello guys! I moved over my WoW guilds site (phpnuke powered) from one host to anohter a few days back, and now I ran into some problems. First, let me explain what I did to move it:

1) Export excisting database into a sql file using phpMyAdmin
2) Use wordpad to replace the site url (.com -> .org) and the table prefix (skwow_ -> rwacey_)
3) Import edited sql file using phpMyAdmin
4) Download all files from the old host
5) Upload the downloaded files and chmoding them properly
6) Editing the config.php file in the main directory

Here is what happes: the front page loads up perfectly fine, everything looking normal. However, when I try to go to anohter module it says that the module isn't enabled. Okey, I go to the admin panel but when I login it just redirects me back to the loading page (looks like it would just refresh it, no errors nothing). Same thing happens when I try to log in with my normal account.
Any clues? Are there more files which contain database information that need to be edited? I'm happy to provide more info if you need any.
Find all posts by VilkkuView user's profileSend private messageMSN Messenger
ssace
Lieutenant
Lieutenant


Joined: Dec 29, 2005
Posts: 175


PostPosted: Thu Sep 07, 2006 5:32 pm Reply with quoteBack to top

A few things to check:

Double check your config.php file. Be sure you have the correct dB Host, name, & password.

Also, check you site URL in your admin preferences as well as you forums configuration panel.

Also, have you moved the domain to your new server location and has the domain resolved? If not, when you visit your domain, you may still be refering to the old server and database location.
Find all posts by ssaceView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.046 Seconds - 265 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::