You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 307 guest(s) and 12 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - RDS/RSS news feed not working [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.printer-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
dotcomUNDERGROUND
Lieutenant
Lieutenant


Joined: Jul 18, 2003
Posts: 180


PostPosted: Wed Nov 05, 2003 1:22 pm Reply with quoteBack to top

out of 4 news header feeds 3 are not working on my site.

though all the /backend.php links are working on the source sites.

all feeds are coming from php-nuke/post nuke sites.

my site: http://www.mrittu.com

not working feeds link:
http://www.sepultribe.com/backend.php
http://www.thrashnbash.com/backend.php
http://www.pitriff.com/backend.php

and the working source:
http://www.heavymetalradio.com/backend.php

2 days back when i added them, all were working fine.

i use a recent snap shot of NCbundle.

_________________
[ Bangla Music | Web Hosting Bangladesh | Domain Registration Bangladesh ]
Find all posts by dotcomUNDERGROUNDView user's profileSend private messageVisit poster's website
dotcomUNDERGROUND
Lieutenant
Lieutenant


Joined: Jul 18, 2003
Posts: 180


PostPosted: Mon Nov 10, 2003 11:13 am Reply with quoteBack to top

strange..

sometimes the come back... sometimes they are gone.

and once i noted the same problem on phpnuke.org with their NukeCops block. [ the right bottom one ]

_________________
[ Bangla Music | Web Hosting Bangladesh | Domain Registration Bangladesh ]
Find all posts by dotcomUNDERGROUNDView user's profileSend private messageVisit poster's website
dotcomUNDERGROUND
Lieutenant
Lieutenant


Joined: Jul 18, 2003
Posts: 180


PostPosted: Mon Nov 10, 2003 9:59 pm Reply with quoteBack to top

same problem even on two sites running on same server.

one cannt show (sometimes) news from the other.

_________________
[ Bangla Music | Web Hosting Bangladesh | Domain Registration Bangladesh ]
Find all posts by dotcomUNDERGROUNDView user's profileSend private messageVisit poster's website
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Thu Nov 13, 2003 5:01 pm Reply with quoteBack to top

Yah the bundle has been having some issues since it was last updated before CS's disappearance. We're working on it and the other high priority issues when we have time this week. I'm in Cisco training, so its rare that I'm even here online. I stopped by just to let you know.

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
judas
Corporal
Corporal


Joined: Apr 24, 2003
Posts: 66

Location: dev/hda1

PostPosted: Wed Jan 14, 2004 9:56 am Reply with quoteBack to top

zx..what s happend to chatserv?
I really like his work..
Find all posts by judasView user's profileSend private message
kjcdude
Captain
Captain


Joined: Jun 10, 2003
Posts: 441

Location: Southern California

PostPosted: Thu Jan 15, 2004 7:51 pm Reply with quoteBack to top

I am also having the same problem.

Error:
Code:

Parse error: parse error, expecting `T_STRING' or `T_VARIABLE' or `T_NUM_STRING' in /home/swezey/kyle/www/OrganicInd/backend.php on line 51

_________________
Diablo Heat | The OC Sucks [b]Hot or Not[/b] | TheOCSucks.com The OC Sucks
Find all posts by kjcdudeView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteAIM AddressMSN Messenger
Display posts from previous:      
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.printer-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.078 Seconds - 394 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::