You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 309 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Error in news links [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
Monnet
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Jul 17, 2003
Posts: 20

Location: London, UK

PostPosted: Thu Aug 14, 2003 1:06 pm Reply with quoteBack to top

Just to let you know: When I click any of the 'read more' links in the articles posted on the front page i get this

Quote:
Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /usr/local/apache/htdocs/nukecops/db/db.php on line 88

_________________
Ulrik Almlund - personal site http://almlund.dk

http://Europhilia.org - the online European community
<i>Debate about the European Union</i>
Find all posts by MonnetView user's profileSend private messageVisit poster's website
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Thu Aug 14, 2003 1:10 pm Reply with quoteBack to top

Try again. Its working for me.

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Monnet
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Jul 17, 2003
Posts: 20

Location: London, UK

PostPosted: Thu Aug 14, 2003 1:35 pm Reply with quoteBack to top

Very strange, I still get them. I'll see if I can change something to make it disappear.

_________________
Ulrik Almlund - personal site http://almlund.dk

http://Europhilia.org - the online European community
<i>Debate about the European Union</i>
Find all posts by MonnetView user's profileSend private messageVisit poster's website
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Thu Aug 14, 2003 1:41 pm Reply with quoteBack to top

Try clearing cache?

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Monnet
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Jul 17, 2003
Posts: 20

Location: London, UK

PostPosted: Thu Aug 14, 2003 1:44 pm Reply with quoteBack to top

OK, now I know how to provoke it: The error only appears when I am logged on and my comments setting is "1" (or possibly above). I played around with the comments settings a bit, because they affect the article links, and google tap creates weird links when the comments setting is -1.

_________________
Ulrik Almlund - personal site http://almlund.dk

http://Europhilia.org - the online European community
<i>Debate about the European Union</i>
Find all posts by MonnetView user's profileSend private messageVisit poster's website
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Thu Aug 14, 2003 1:50 pm Reply with quoteBack to top

Ahh.. good catch. I'll check into it. Can you open a bug report?

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Monnet
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Jul 17, 2003
Posts: 20

Location: London, UK

PostPosted: Thu Aug 14, 2003 1:55 pm Reply with quoteBack to top

Well, before I made any bug reports, i did try to clear the cache. After that, I was unable to provoke any more errors. I have no idea what caused it, but probably a very rare coincidence of unlikely circumstances.

Oh, and btw: You react swiftly, i must say! I'm impressed.

_________________
Ulrik Almlund - personal site http://almlund.dk

http://Europhilia.org - the online European community
<i>Debate about the European Union</i>
Find all posts by MonnetView user's profileSend private messageVisit poster's website
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Thu Aug 14, 2003 5:44 pm Reply with quoteBack to top

I try.. this isn't my full time job, its my second full time job. Otherwise, I'd be here all the time supporting and developing.

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.082 Seconds - 428 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::