You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 389 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Problem with new registered members [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.printer-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
Darky
Guest






PostPosted: Tue Nov 08, 2005 11:53 pm Reply with quoteBack to top

ok i hope someone can help.

The problem is as follows. When a new member registers everything seems fine untill they receive the conformation email to activate their account. then they cilck the activation link the following error appears in explorer,

error 404: File not found


The document you requested is not found.

Can you help please as its driving me nutts.
Find all posts by Anonymous
arnoldkrg
Major
Major


Joined: Aug 03, 2003
Posts: 936

Location: United Kingdom

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 12:09 am Reply with quoteBack to top

In admin.php..... preferences, make sure you have set the Site URL correctly

_________________
Image
Find all posts by arnoldkrgView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Darky
Guest






PostPosted: Wed Nov 09, 2005 6:16 am Reply with quoteBack to top

arnoldkrg wrote:
In admin.php..... preferences, make sure you have set the Site URL correctly
could you be more specific please
Find all posts by Anonymous
arnoldkrg
Major
Major


Joined: Aug 03, 2003
Posts: 936

Location: United Kingdom

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 8:46 am Reply with quoteBack to top

Go to your admin.php (admin control panel of PHP-Nuke) click the preferences icon and in the box marked Site URL, enter the correct URL for your site. This should be http://www.yoursite.com or, if your site is in a subdirectory it should be http://www.yoursite.com/yoursubdirectory

_________________
Image
Find all posts by arnoldkrgView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Display posts from previous:      
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.printer-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.031 Seconds - 417 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::