You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 303 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Forum admin pannel not showing up [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.printer-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
kjcdude
Captain
Captain


Joined: Jun 10, 2003
Posts: 441

Location: Southern California

PostPosted: Thu Jan 15, 2004 6:04 pm Reply with quoteBack to top

This is a BetaNC error, this does not have to do with the browser or ftp uploader.

I also have this problem hopefully the BNC staff will fix it soon.

_________________
Diablo Heat | The OC Sucks [b]Hot or Not[/b] | TheOCSucks.com The OC Sucks
Find all posts by kjcdudeView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteAIM AddressMSN Messenger
budreefer
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Nov 11, 2005
Posts: 1


PostPosted: Thu Nov 10, 2005 11:08 pm Reply with quoteBack to top

hi guys, it's too bad i haven't seen this thread go anywhere in more than a YEAR lol! I just got my hands on the latest phpnuke 7.9 and it would appear that this problem IS STILL HERE! did any of you ever get a fix for it?

i was able to get into the admin for forums and get rid of the white screen by putting the config.php file back into the web root, but obviously for security it would be nice to keep it on the outside....


maybe someday there will be a workaround Sad
Find all posts by budreeferView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.printer-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.040 Seconds - 203 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::