You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 360 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Php-nuke 7.7 - html is forum posts [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.printer-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
Support
Guest






PostPosted: Fri Aug 12, 2005 5:30 am Reply with quoteBack to top

For some odd reason the forums on the newer phpnuke has all html code in it. Such as if i post a message, the outcome looks like this:


drgh<br />
dr<br />
gd<br />
rg<br />
d<br />
drh<br />
d<br />
rh<br />
d<br />
h<br />

Any clue how to get phpnuke to quit using this nasty html code? My7.5 installations are fine, but my 7.7's do this.
Find all posts by Anonymous
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Fri Aug 12, 2005 6:06 am Reply with quoteBack to top

Have you tried the 7.7 Patched files? http://www.nukeresources.com

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
davidmoney03
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Aug 10, 2005
Posts: 14


PostPosted: Fri Aug 12, 2005 12:56 pm Reply with quoteBack to top

getting the same deal myself....did the upgrade patch and still getting this. guess i'm going to take the site back to 7.5 because now the site is displayed all screwed up now too. Crying or Very sad
Find all posts by davidmoney03View user's profileSend private message
reeps28
Guest






PostPosted: Sun Oct 02, 2005 11:41 am Reply with quoteBack to top

I have the same prob, the 1st 3 posts on the forum are fine, after that they have html bits..how to fix please.
Find all posts by Anonymous
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Sun Oct 02, 2005 4:01 pm Reply with quoteBack to top

The Patched files for 7.7 fix this problem, as well as many other issues. http://www.nukeresources.com

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
moldytwig
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 22, 2005
Posts: 12


PostPosted: Wed Nov 09, 2005 5:55 pm Reply with quoteBack to top

patched files is BS.

why do u insist on pimpin it when you know this is how to fix it?

config.php

advanced editor = 1

<<< set it to zero to turn it off >>>>

and the tags will stop displaying in forum posts....

but here is the real bummer....

even after turning off the adv editor

tags still show up in signature for users

can anyone tell me how to stop that???


and no i dont want no stinkin patch.... Evil or Very Mad
Find all posts by moldytwigView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
moldytwig
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 22, 2005
Posts: 12


PostPosted: Wed Nov 09, 2005 6:20 pm Reply with quoteBack to top

my bad...

set it to ZERO

TO STOP SHOWING HTML TAGS IN FORUM POSTS
Find all posts by moldytwigView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
moldytwig
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 22, 2005
Posts: 12


PostPosted: Wed Nov 09, 2005 6:21 pm Reply with quoteBack to top

ok one more time..

set it to 1
Find all posts by moldytwigView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Wed Nov 09, 2005 9:13 pm Reply with quoteBack to top

LOL maybe because they actually do what they are intended to do, fix many of the mistakes that FB has released

You don't have to use them, you can always patch all your files manually. But it'll take a lot more management on your part, otherwise your site will get hacked sooner or later.

If there are problems with Patched files, you should tell us exactly so we can fix them

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
moldytwig
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 22, 2005
Posts: 12


PostPosted: Fri Nov 11, 2005 6:11 pm Reply with quoteBack to top

fair nuff evaders...

but every now and then it would be nice to get an answer to a

question.... rather than simply stating ... use the patch.

it can be frustrating looking for answers at times.

Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Find all posts by moldytwigView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
moldytwig
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 22, 2005
Posts: 12


PostPosted: Fri Nov 11, 2005 6:22 pm Reply with quoteBack to top

so how is the patch installed?

got any documentation on it?
Find all posts by moldytwigView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
moldytwig
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 22, 2005
Posts: 12


PostPosted: Fri Nov 11, 2005 6:31 pm Reply with quoteBack to top

how come user Lateron

says your patch does not solve this issue ?
Find all posts by moldytwigView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Fri Nov 11, 2005 9:43 pm Reply with quoteBack to top

Overwrite the files, run the upgrade script. All there is to it.

You're really not giving us any information on the specific problem.
As I said before, make sure people are using the Forums Profile to post their signature.

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
Display posts from previous:      
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.printer-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.066 Seconds - 360 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::