You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 313 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - how does nuke include phpbb admin files [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
Mordrov
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 05, 2006
Posts: 12


PostPosted: Fri Jan 05, 2007 12:17 pm Reply with quoteBack to top

Ok, I found a copy of the simple_subforums ported mod, and followed all of the installation instructions. I have the xs template.php installed as well. I editedthe .tpl files under both their default locations and all of the ones I could find under my current theme (midnight). When I go to the Administration-Forum, the left panel with all of the forum controls will not show up. The right side which shows the current information is there though.

Any thoughts?
Find all posts by MordrovView user's profileSend private message
Fireboar
Corporal
Corporal


Joined: Dec 01, 2006
Posts: 64


PostPosted: Sat Jan 06, 2007 2:26 am Reply with quoteBack to top

Your problem lies in one of the following files:

admin/admin_forumauth.php
admin/admin_forums.php

To find out which one, and where the problem is, go into config.php in your root PHP-Nuke directory and turn error messages on. Then open up the forum admin page and see what error appears in the side bar.

_________________
http://www.fantasy-pc.com/ - PHP-Nuke website with a growing community where you can talk about anything.

Want a version of PHP-Nuke with all the bells and whistles removed? PHP-Nuke Lite is for you!
Find all posts by FireboarView user's profileSend private messageVisit poster's website
Mordrov
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 05, 2006
Posts: 12


PostPosted: Sat Jan 06, 2007 7:31 am Reply with quoteBack to top

I didn't see an option to turn on error reporting, so I removed both of the files and replaced them with their orginals. I then edited just one at a time and uploaded it to see where the problem came from file wise.

I have determined that it is the admin_forums.php file that is causing the left bar not to load.
Find all posts by MordrovView user's profileSend private message
Fireboar
Corporal
Corporal


Joined: Dec 01, 2006
Posts: 64


PostPosted: Sun Jan 07, 2007 4:12 am Reply with quoteBack to top

Great. That's the file with most of the modifications in. The line you need to change in config.php looks something like this:

$display_errors = false;

Change it to:

$display_errors = true;


There's not a lot that can be done unless this line is changed. Remember it's config.php and not modules/Forums/config.php.

Once you've got the error message, post it up so we can see where the problem is. It would help massively if you could post up a couple of lines around the one that the error is complaining about. (eg. if it says line 225 is causing the trouble, posting lines 220-230 would help a lot more than just posting line 225.)


If you still can't get the errors working, if you could send a copy of the whole admin_forums.php file, that would do.

_________________
http://www.fantasy-pc.com/ - PHP-Nuke website with a growing community where you can talk about anything.

Want a version of PHP-Nuke with all the bells and whistles removed? PHP-Nuke Lite is for you!
Find all posts by FireboarView user's profileSend private messageVisit poster's website
Mordrov
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 05, 2006
Posts: 12


PostPosted: Sun Jan 07, 2007 7:55 am Reply with quoteBack to top

Ok, the error line wasn't in there at all, so I added it and it worked for that part. Here is the error:

Parse error: parse error, unexpected ',' in /home/content/m/o/r/mordrov/html/modules/Forums/admin/admin_forums.php on line 537




I must be an idiot.... but I can't get the code itself posted. I get an error saying I can't access the module every time I try and put the code in here.
Find all posts by MordrovView user's profileSend private message
Mordrov
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 05, 2006
Posts: 12


PostPosted: Sun Jan 07, 2007 8:33 am Reply with quoteBack to top

Well, I couldn't get the code to post for you guys, however I spent quite a bit of time staring at it, and was able to make the change to get the left bar to show up.

Now I just have to figure out how to actually get the subforums to work...
Find all posts by MordrovView user's profileSend private message
Mordrov
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 05, 2006
Posts: 12


PostPosted: Sun Jan 07, 2007 8:47 am Reply with quoteBack to top

It is working perfectly now. Thank y'all so much for your help. There is no way I could have done this without you guys.
Find all posts by MordrovView user's profileSend private message
GameCharmer
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Nov 17, 2004
Posts: 24

Location: The Abyss

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 10:43 pm Reply with quoteBack to top

Once again, it's time to revive this topic.

I installed the Nuke version of Subforums located HERE

http://www.freenetbuilders.com/index.php?option=com_remository&Itemid=54&func=fileinfo&id=9

Well ^^ there ^^

Supposed to be the ported version, but it doesn't work at all. can anyone help?
Find all posts by GameCharmerView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressYahoo Messenger
Mordrov
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Oct 05, 2006
Posts: 12


PostPosted: Tue Jan 09, 2007 3:35 am Reply with quoteBack to top

Well, as you can see from reading, I am by no means an expert, however, I will lend what little knowledge I have.

When you say it isn't working, what exactly is it doing? Did you make sure and replace the template.php with the one from xs_mod?
Find all posts by MordrovView user's profileSend private message
GameCharmer
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Nov 17, 2004
Posts: 24

Location: The Abyss

PostPosted: Tue Jan 09, 2007 12:13 pm Reply with quoteBack to top

Yup, replaced it with the XS Mod.

Should I uninstall everything i did and install thephpBB version and not the ported version?

This is what it does.

Admin Side
-All indented (sub forums) forums refer like this
http://x.gamecharmer.com/modules/Forums/admin/modules.php?name=Forums&file=./../viewforum&f=34
./../ should not be in there.
modules/Forums/admin/ Shouldn't be in their either

so, it should look like this
http://x.gamecharmer.com/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=34

although, and forums that aren't subforums work properly.

Forums side
- They show up as sub-forums on the index, and that's it. I made all changes according to the document, that is the only thing that works...


Anything I should do?

Thanks!
Find all posts by GameCharmerView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressYahoo Messenger
Fireboar
Corporal
Corporal


Joined: Dec 01, 2006
Posts: 64


PostPosted: Tue Jan 16, 2007 11:31 am Reply with quoteBack to top

The first thing you should do is change the default XAMPP favicon.ico (probably in xampp/htdocs/) to one unique for your site.

After that, I'd go hunting for the path_to_phpbb. In the admin bit there might be something changed... I dunno really. Some index.php coding might help.

_________________
http://www.fantasy-pc.com/ - PHP-Nuke website with a growing community where you can talk about anything.

Want a version of PHP-Nuke with all the bells and whistles removed? PHP-Nuke Lite is for you!
Find all posts by FireboarView user's profileSend private messageVisit poster's website
GameCharmer
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Nov 17, 2004
Posts: 24

Location: The Abyss

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 9:40 am Reply with quoteBack to top

I removed the sub-forums. They trashed a lot more than I had expected.

I can't change the favicon. It's the hosting service that uses it. Trust me, I've tried.
Find all posts by GameCharmerView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressYahoo Messenger
Divvy
Lieutenant
Lieutenant


Joined: Jul 25, 2004
Posts: 218


PostPosted: Sat Jul 26, 2008 11:03 am Reply with quoteBack to top

Hi buddies,

Maybe someone can help me...
I´ve installed subforums in my site and got a little problem.
When I have a new message, and I read her, she stays always as new (unread).
This only happens with me or with someone else? Any fix for this? Smile

What could be?

FIXED, by doing this:
http://www.nukecops.com/postt22656.html

Thank you ryan1918

_________________
Sexo - Thongs - Legendas Divx
Find all posts by DivvyView user's profileSend private message
fifataylor
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Sep 05, 2014
Posts: 3


PostPosted: Mon Nov 24, 2014 11:19 pm Reply with quoteBack to top

so great

_________________
cheap fifa 15 coins | fifa 15 coins
Find all posts by fifataylorView user's profileSend private messageVisit poster's website
fifa15coins



Joined: Jan 06, 2015
Posts: 0


PostPosted: Sun Jan 11, 2015 6:13 am Reply with quoteBack to top

FIFA15-Store.com Sell Cheap FIFA 15 Coins, FUT 15 Coins for PS4,PS3,XBOX One,XBOX 360,PC,Android,IOS ect platforms. Fast delivery FIFA Coins and 24/7 online support
Find all posts by fifa15coinsView user's profileSend private messageVisit poster's website
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 20.39 Seconds - 105 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::