You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 323 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - test [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
Cody
Premium
Premium


Joined: Jun 12, 2003
Posts: 58


PostPosted: Tue Aug 05, 2003 6:10 pm Reply with quoteBack to top

test by zhen-xjell in reference to:

http://bugs.nukecops.com/bug.php?id=19
Find all posts by CodyView user's profileSend private message
Cody
Premium
Premium


Joined: Jun 12, 2003
Posts: 58


PostPosted: Tue Aug 05, 2003 6:21 pm Reply with quoteBack to top

Cody wrote:
test by zhen-xjell in reference to:

http://bugs.nukecops.com/bug.php?id=19



Reply using Mozilla... working fine.

Must be an IE problem (imagine that!), apparently, there is a cookie/temporary internet file that I'm not deleting somwhere.

Thanks for your help!
Cody
Find all posts by CodyView user's profileSend private message
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Tue Aug 05, 2003 6:28 pm Reply with quoteBack to top

Its odd... But you're using IE on a linux box?

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
luchtzak
Support Mod
Support Mod


Joined: Mar 19, 2003
Posts: 308


PostPosted: Wed Aug 06, 2003 6:00 am Reply with quoteBack to top

I'm sorry but I had the same error yesterday, I use IE 6.0 with win 98

Now all solved!

ciao,

Bart

_________________
Luchtzak Aviation - Snookerforum Belgium
Find all posts by luchtzakView user's profileSend private messageVisit poster's website
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.111 Seconds - 372 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::