You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 225 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Problem with bb to nuke 2.0.5 always "Invalid_session&q [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
magus
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jul 11, 2003
Posts: 3


PostPosted: Fri Jul 11, 2003 8:17 am Reply with quoteBack to top

Hi all,

I am using bb to nuke and mostly every thing works fine. The only thing that won't work is the forum moderation. I always get "Invalid_session" error, if I want to moderate a forum.

I don't realy know if this is a bb to nuke problem or a php problem. Can anyone got a solution?

MaGuS

Code:
Module Copyright © Information
Forums module for PHP-Nuke


 Module's Name: Forums
 Module's Version: 2.0.5
 Module's Description: phpBB 2.0.5 port by NukeCops
 License: GNU/GPL
 Author's Name: Nuke Cops
 Author's Email: zx@nukecops.com
Find all posts by magusView user's profileSend private messageVisit poster's websiteICQ Number
mikem
Theme Guru
Theme Guru


Joined: Jan 13, 2003
Posts: 1582

Location: Corn fields of Indiana

PostPosted: Fri Jul 11, 2003 10:36 am Reply with quoteBack to top

Can you get the analyzer script and check to see what version of PHp your server is running?
The invalid session is supposed to be gone in the 2.0.5 phpBB port.
Funny how it is only showing up when you want to Moderate a forum... Confused

Did you make sure you uploaded ALL the files that came with the phpBB2.0.5 port?

mikem

_________________
Getting Started | My Projects
Find all posts by mikemView user's profileSend private message
magus
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jul 11, 2003
Posts: 3


PostPosted: Fri Jul 11, 2003 11:13 am Reply with quoteBack to top

yes I uploaded all file.

The php version is: 4.3.2

Yes its strange. Sad

_________________
Image
Find all posts by magusView user's profileSend private messageVisit poster's websiteICQ Number
Bigbowser
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Aug 26, 2003
Posts: 20


PostPosted: Tue Aug 26, 2003 11:29 am Reply with quoteBack to top

I'm having the same problem ........

my analyzer page is here

Does anyone know of a fix for this???
its very annoying....
Find all posts by BigbowserView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
chatserv
General
General


Joined: Jan 12, 2003
Posts: 3128

Location: Puerto Rico

PostPosted: Tue Aug 26, 2003 11:46 am Reply with quoteBack to top

Open modcp.php and make sure lines 205-209 (aprox) are commented out:

Code:
// session id check
//if ($sid == '' || $sid != $userdata['session_id'])
//{
//        message_die(GENERAL_ERROR, 'Invalid_session');
//}

_________________
Feed a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.
ScriptHeaven | NukeResources
Find all posts by chatservView user's profileSend private messageVisit poster's website
Bigbowser
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Aug 26, 2003
Posts: 20


PostPosted: Tue Aug 26, 2003 12:23 pm Reply with quoteBack to top

thats lines 210 - 214 and they weren't commented out i'm just off to upload it and see if it works..... Very Happy

[edit]
No it didn't work.....I still get the same error.... Crying or Very sad

[/edit]
Find all posts by BigbowserView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
chatserv
General
General


Joined: Jan 12, 2003
Posts: 3128

Location: Puerto Rico

PostPosted: Tue Aug 26, 2003 1:00 pm Reply with quoteBack to top

What url do you get when the error shows up? By chance, are you a AOL user?

_________________
Feed a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.
ScriptHeaven | NukeResources
Find all posts by chatservView user's profileSend private messageVisit poster's website
Bigbowser
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Aug 26, 2003
Posts: 20


PostPosted: Wed Aug 27, 2003 5:49 am Reply with quoteBack to top

No I use ntl ....but now I'm getting loadsa different errors... I'm going to do a clean install of it to see if that fixes it....
Find all posts by BigbowserView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
sting
Site Admin
Site Admin


Joined: Jul 24, 2003
Posts: 1986

Location: Apparently ALWAYS Online. . .

PostPosted: Wed Aug 27, 2003 8:36 am Reply with quoteBack to top

http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=54

-sting

_________________
Is it paranoia if they are really out to get you?

-------------------------------------------------------
sting usually hangs out at nukehaven.net
Find all posts by stingView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
maggiemacary
Private
Private


Joined: Jun 27, 2003
Posts: 36


PostPosted: Thu Sep 11, 2003 8:57 am Reply with quoteBack to top

Ok..so is this a problem with phpbb - or a problem with the BB to nuke port? If it is a phpbb problem - does anyone know of the fix - and if you put that fix in, will it impact anything with the BBtoNuke port?

Frankly, I'm confused.

Maggie
Find all posts by maggiemacaryView user's profileSend private messageVisit poster's website
maggiemacary
Private
Private


Joined: Jun 27, 2003
Posts: 36


PostPosted: Thu Sep 11, 2003 3:44 pm Reply with quoteBack to top

maggiemacary wrote:
Ok..so is this a problem with phpbb - or a problem with the BB to nuke port? If it is a phpbb problem - does anyone know of the fix - and if you put that fix in, will it impact anything with the BBtoNuke port?

Frankly, I'm confused.

Maggie
Ohhh..

And BTW..I'm using phpbb port v 2.01. Certainly deleting the cookies gets rid of the problem - but I'm still concerned over what the permanent fix is for this.

Hellllllllllllllp!
Maggie
Find all posts by maggiemacaryView user's profileSend private messageVisit poster's website
sting
Site Admin
Site Admin


Joined: Jul 24, 2003
Posts: 1986

Location: Apparently ALWAYS Online. . .

PostPosted: Thu Sep 11, 2003 7:26 pm Reply with quoteBack to top

Will ask some of the other support staff via this post if they know of anything more they can add.

-sting

_________________
Is it paranoia if they are really out to get you?

-------------------------------------------------------
sting usually hangs out at nukehaven.net
Find all posts by stingView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
Niksa
Sergeant
Sergeant


Joined: Jul 18, 2003
Posts: 92

Location: Riverside, Iowa.

PostPosted: Sun Sep 14, 2003 7:46 am Reply with quoteBack to top

I'm also having this problem with certain users. Tried to comment the session_id general error out, but still doesn't work.
Find all posts by NiksaView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressYahoo Messenger
maggiemacary
Private
Private


Joined: Jun 27, 2003
Posts: 36


PostPosted: Sun Sep 14, 2003 7:55 am Reply with quoteBack to top

Hi..

I notice this problem is very prevalent on the sites where I have ported from PHPBB to the NukeBB - when I deleted cookies (from my machine), the problem went away. I'm wondering Niksa, if you're in a similiar situation - a previous BB moved over to a integrated Nuke site - just a thought.

Maggie
Find all posts by maggiemacaryView user's profileSend private messageVisit poster's website
IACOJ
Major
Major


Joined: Jan 15, 2003
Posts: 1269

Location: USA

PostPosted: Sun Sep 14, 2003 8:25 am Reply with quoteBack to top

Make sure in your board configuration you have given your cookies and individual name. I used to have the same problem when I was using the default cookie name, after I changed it to something specific for my site, the error ceased.
Find all posts by IACOJView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.136 Seconds - 87 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::