You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 414 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Problems with Forum Admin [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
ivoivanac
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Dec 25, 2005
Posts: 3


PostPosted: Sun Dec 25, 2005 11:10 am Reply with quoteBack to top

Hi all, yesterday I made some changes to my mainfile, header, nukesentinel and others srcipts, all went fine, but when I went to the Forum admin the page was just blank, nothing on it, no errors, nothing.

What can I do to find the problem?

Thanks in advance

Ivo Ivanac
Find all posts by ivoivanacView user's profileSend private message
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Sun Dec 25, 2005 12:39 pm Reply with quoteBack to top

Please enable error reporting and check your error logs

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
ivoivanac
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Dec 25, 2005
Posts: 3


PostPosted: Sun Dec 25, 2005 12:46 pm Reply with quoteBack to top

Hi, thanks for the fast reply, I already take a look to error logs but nothing found.

Kind Regards

Ivo Ivanac
Find all posts by ivoivanacView user's profileSend private message
ivoivanac
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Dec 25, 2005
Posts: 3


PostPosted: Sun Dec 25, 2005 1:19 pm Reply with quoteBack to top

wowww, fixed, was a really stupid mistake. Embarassed
Find all posts by ivoivanacView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.053 Seconds - 429 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::